Volg ons op facebook

Professionele verzorgingen op maat

Gelaatsverzorging

Acneverzorging jongeren

Jongeren hebben vaak in meer of mindere mate last van onzuiverheden (zwarte puntjes) en ontstekingen (puistjes). Door de hormonale veranderingen wordt het aanmaken van talg (vet) in de huid gestimuleerd. Dit is een natuurlijk proces waar we allemaal door moeten, wat niet wil zeggen dat je er niets kan aan doen!

De belangrijkste tips voor een zuivere huid

  • Reinig goed je huid ’s morgens en ’s avonds en breng daarna een aangepaste vochtinbrengend crème aan
  • Gebruik 1 maal per week een scrub en reinigend masker en sluit af met de vochtinbrengende crème
  • Op de puistjes of ontstekingen kan je een product aanbrengen om de ontsteking te genezen, maar maak je geen illusies, een product dat na enkele uren het puistje volledig doet verdwijnen bestaat niet
  • Ga vooral niet zitten experimenteren met van alles en nog wat. Het gebruik van onaangepaste producten beschadigt je natuurlijke huidfilm en geeft een trekkerig gevoel, droge huid en irritatie met als gevolg: een overgevoelige huid en nog meer acne
  • Kom regelmatig langs voor een verzorging. Dit hoeft niet perse lang te duren. Regelmatig een Microzone behandeling nemen zorgt voor een zuivere huid en geeft een update van de toestand van je huid, zo kan het advies voor je thuisverzorging en de producten aangepast worden. Je bent dan zeker dat je op elk moment het juiste product op de juiste manier gebruikt
  • Om een goed resultaat te hebben zijn geduld en discipline van groot belang. Als je het aanbevolen regime goed volgt zal je vlug merken dat je huidconditie verbetert. Maar voor het verminderen of verdwijnen van de acne zal je toch ongeveer 3 maand geduld moeten hebben. Dat is gewoon de realiteit.
Dermalogica clear start verzorgingsproducten Dermalogica heeft een fantastische verzorgingslijn voor jongeren: CLEAR START , hierin vindt je alle producten terug om jou een gezonde, zuivere en gave huid te geven.
Dermalogica face mapping Kom eens langs voor een gratis Face Mapping  of een afspraak dan help ik jou op weg naar een mooie, gezonde huid!
 

FAQ: gelaatsverzorging

Moet ik voor de verzorging mijn maquillage verwijderen?

Neen, zeker niet, ik heb alles voorhanden om uw maquillage gepast te verwijderen. Het is ook niet nodig om net voor u komt uw gezicht extra te reinigen.

Ik draag contactlenzen, moet ik die uitdoen?

Neen, tenzij u komt voor een intensieve oogverzorging. Wel steeds vermelden.

Hoe vaak moet ik een gelaatsverzorging nemen?

Dat is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur, maar 4 keer per jaar is een minimum. Je huidconditie verandert sterk onder invloed van de seizoenen. Een gelaatsverzorging  geeft je onmiddellijk een zichtbaar resultaat maar dat alleen is niet voldoende.  Om tot een echte huidverbetering te komen is een juiste thuisverzorging het belangrijkst.